Przesunięty przez: Peter 2009-03-03, 19:22 |
|
| Autor |
Wiadomość |
mistaken [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-15, 08:26 spoty lubuskie
|
|
|
Witam,
otóż poszperałem po okolicy i z tego co się zorientowałem, to w okolicach Zielonej jest kilka miejsc do przeprowadzenia zlotów regionalnych/ spotów.
Byłem kiedyś z żonką w Drzonkowie ( jakieś 5 km od Zielonki ). Znany na całą Polskę Centrum rekreacji i Sportu. W swoim czasie szkolili tam olimpijczyków.
Wrzucam link, zainteresowanych proszę o wypowiedź. Terminy? Oczywiscie do uzgodnienia, ale bliżej wiosny, jak planowaliśmy wcześniej. Podejmę się załatwiania formalności, negocjowania z firmą itd.
http://www.drzonkow.pl/ |
|
|
|
 |
tasi0r
10 km/h
|
Wysłany: 2009-01-23, 23:25
|
|
|
Jestem Za
termin najlepiej któryś z weekendów. Kiedy ?? Najlepiej gdy zrobi sie Cieplej bo nie ma przyjemności gdy z nieba na czapkę kapią krople... A tigry nie można spokojnie po ogladać bo kapie do auta
takie moje zdanie. |
|
|
|
 |
SasoAli
220 km/h

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 396 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2009-01-24, 15:59
|
|
|
Ceny w tym ośrodku są wyższe niż w Koronowie i Boszkowie ;P ale szło by sprawę przemyśleć...
bardzo mi się podoba, że ognisko można zorganizować i basen jest
a termin... zobaczymy co wybierzecie |
|
|
|
 |
mistaken [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-01-24, 19:19
|
|
|
| SasoAli napisał/a: | Ceny w tym ośrodku są wyższe niż w Koronowie i Boszkowie ;P |
No tak jak pisałem, jest jedynych ( chyba) ośrodek przygotowujący olimpijczyków.
Z tego co słyszałem tu i tam, ceny można mocno negocjować. Jak już wytypujecie przybliżoną datę i jakakolwiek lista wstępna oraz proponowane przez Was ewentualne atrakcje ( strzelnica wypasiasta! ) się pojawią, to zajmę się tym. |
|
|
|
 |
SasoAli
220 km/h

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 396 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: 2009-01-24, 20:52
|
|
|
no ale w 3 osoby to nie ma sensu jechać i nic ustalać
no dalej ludzie ;P zbierać się to może coś wymyślimy wspólnie ;P
choć ja nie obiecuje ;P bo już w tym roku śmigam na ogólnopolski z TT i do Francji na międzynarodowy
no i nie ma się co oszukiwać hotel w Boszkowie i Koronowie ;P to jakby w głębokim PGRu trwały nie ma co się oszukiwać |
|
|
|
 |
tasi0r
10 km/h
|
Wysłany: 2009-01-25, 19:57
|
|
|
Liczy sie że ruszyliśmy z miejsca. temat się rozwija, jest nas 3 Troszkę mało, ale nikt nie karze nam się śpieszyć. Pożyjemy , zobaczymy. Musimy znaleźć jeszcze kilka chętnych Tygrysków |
|
|
|
 |
VIOLA
50 km/h Opel Tigra
|
Wysłany: 2009-01-27, 23:30
|
|
|
Może wpadnę tez |
|
|
|
 |
Miły

Pomógł: 17 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 388 Skąd: Międzyzdroje
|
Wysłany: 2009-01-28, 13:10
|
|
|
| mistaken napisał/a: | | Byłem kiedyś z żonką w Drzonkowie ( jakieś 5 km od Zielonki ). |
ośrodek spoko - robiliśmy w tym ośrodku ogólnopolski zlot Vectra Klub Polska.
Lotnisko jest nie daleko - tak więc polecam |
|
|
|
 |
Daria
pieszy
|
Wysłany: 2009-04-21, 18:54
|
|
|
| Witam:)Widzę ze stanęło tylko na planach spotu chyba ze gdzieś indziej sie zgadaliscie.Jestem nowa wiec nie za bardzo sie jeszcze orientuje gdzie i co:)Drzonków to fajnie miejsce na zloty tak jak napislal kolega z VKP czasami sa tam spoty oddzialul ubuskiego.Lotnisko w Wiechlichac (ok 40 km od ZG )bardzo fajne miejsce jesnak coraz czesciej pojawia sie tam policja i prawdipodobnie jest juz 'nieczynne' bo ktos sie zajałął sie tym terenem.Wjazd mozliwy jest tylko od 2 strony.Wiec kiedy planujecie jakis spot? |
|
|
|
 |
|
|