Opel

Opel Forum Strona Główna Opel Home Grupy Klubowicze Forum Mapa Mapa Polski Fotoradarów Statystyki Wyszukiwarka Serwisu Szukaj Wyszukiwarka Serwisu Statystyki Rejestracja Mapa Polski Fotoradarów Zaloguj Wyloguj się z Portalu

Ogłoszenie 
Chcesz zostać Clubowiczem lub Przyjacielem TC? Zajrzyj tutaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Peter
2009-03-03, 19:22
Autor Wiadomość
mistaken
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-15, 08:26   spoty lubuskie

Witam,
otóż poszperałem po okolicy i z tego co się zorientowałem, to w okolicach Zielonej jest kilka miejsc do przeprowadzenia zlotów regionalnych/ spotów.
Byłem kiedyś z żonką w Drzonkowie ( jakieś 5 km od Zielonki ). Znany na całą Polskę Centrum rekreacji i Sportu. W swoim czasie szkolili tam olimpijczyków.
Wrzucam link, zainteresowanych proszę o wypowiedź. Terminy? Oczywiscie do uzgodnienia, ale bliżej wiosny, jak planowaliśmy wcześniej. Podejmę się załatwiania formalności, negocjowania z firmą itd.

http://www.drzonkow.pl/

tasi0r 
10 km/h

Wysłany: 2009-01-23, 23:25   

Jestem Za :)

termin najlepiej któryś z weekendów. Kiedy ?? Najlepiej gdy zrobi sie Cieplej bo nie ma przyjemności gdy z nieba na czapkę kapią krople... A tigry nie można spokojnie po ogladać bo kapie do auta :)

takie moje zdanie.

SasoAli 
220 km/h

Pomogła: 4 razy

Wysłany: 2009-01-24, 15:59   

Ceny w tym ośrodku są wyższe niż w Koronowie ;) i Boszkowie ;P ale szło by sprawę przemyśleć...
bardzo mi się podoba, że ognisko można zorganizować i basen jest :P
a termin... zobaczymy co wybierzecie :)

mistaken
[Usunięty]

Wysłany: 2009-01-24, 19:19   

SasoAli napisał/a:
Ceny w tym ośrodku są wyższe niż w Koronowie ;) i Boszkowie ;P

No tak jak pisałem, jest jedynych ( chyba) ośrodek przygotowujący olimpijczyków.
Z tego co słyszałem tu i tam, ceny można mocno negocjować. Jak już wytypujecie przybliżoną datę i jakakolwiek lista wstępna oraz proponowane przez Was ewentualne atrakcje ( strzelnica wypasiasta! ) się pojawią, to zajmę się tym.

SasoAli 
220 km/h

Pomogła: 4 razy

Wysłany: 2009-01-24, 20:52   

no ale w 3 osoby to nie ma sensu jechać :P i nic ustalać :P
no dalej ludzie ;P zbierać się :P to może coś wymyślimy wspólnie ;P
choć ja nie obiecuje ;P bo już w tym roku śmigam na ogólnopolski z TT i do Francji na międzynarodowy :P
no i nie ma się co oszukiwać :P hotel w Boszkowie i Koronowie ;P to jakby w głębokim PGRu trwały :P nie ma co się oszukiwać :)

tasi0r 
10 km/h

Wysłany: 2009-01-25, 19:57   

Liczy sie że ruszyliśmy z miejsca. temat się rozwija, jest nas 3 :P Troszkę mało, ale nikt nie karze nam się śpieszyć. Pożyjemy , zobaczymy. Musimy znaleźć jeszcze kilka chętnych Tygrysków :)

VIOLA 
50 km/h
Opel Tigra

Wysłany: 2009-01-27, 23:30   

Może wpadnę tez :mrgreen:

Miły 

Wysłany: 2009-01-28, 13:10   

mistaken napisał/a:
Byłem kiedyś z żonką w Drzonkowie ( jakieś 5 km od Zielonki ).

ośrodek spoko - robiliśmy w tym ośrodku ogólnopolski zlot Vectra Klub Polska.
Lotnisko jest nie daleko - tak więc polecam :)

Daria 
pieszy

Wysłany: 2009-04-21, 18:54   

Witam:)Widzę ze stanęło tylko na planach spotu chyba ze gdzieś indziej sie zgadaliscie.Jestem nowa wiec nie za bardzo sie jeszcze orientuje gdzie i co:)Drzonków to fajnie miejsce na zloty tak jak napislal kolega z VKP czasami sa tam spoty oddzialul ubuskiego.Lotnisko w Wiechlichac (ok 40 km od ZG )bardzo fajne miejsce jesnak coraz czesciej pojawia sie tam policja i prawdipodobnie jest juz 'nieczynne' bo ktos sie zajałął sie tym terenem.Wjazd mozliwy jest tylko od 2 strony.Wiec kiedy planujecie jakis spot?

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: