Opel

Opel Forum Strona Główna Opel Home Grupy Klubowicze Forum Mapa Mapa Polski Fotoradarów Statystyki Wyszukiwarka Serwisu Szukaj Wyszukiwarka Serwisu Statystyki Rejestracja Mapa Polski Fotoradarów Zaloguj Wyloguj się z Portalu

Ogłoszenie 
Chcesz zostać Clubowiczem lub Przyjacielem TC? Zajrzyj tutaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Ziomseba 

Województwo: Dolnośląskie
Imię: Sebastian

Wysłany: 2010-01-20, 17:30   

Mój nick w głównej mierze składa się od imienia :) Mając 10 lat byłem "joł elo ziom" i jakoś tak dziwnie powstał mój nick, w późniejszej fazie rozwoju umysłowego :P doszedłem do wniosku że ten nick jest dziwny i troszkę głupawy ;) Więc postanowiłem go zmienić na RaQ (od nazwiska) lecz przeważnie był pozajmowany lub za krótki i wróciłem do starego nicku. Który jest praktycznie tylko jeden na internecie więc nie mam problemu z jakąkolwiek rejestracją :)

Badi 
30 km/h

Województwo: Śląskie

Wysłany: 2010-01-21, 22:22   

Badi - od nazwiska :roll:

Eu_amo 
20 km/h

Województwo: Lubuskie
Imię: Claudia

Wysłany: Wczoraj 23:20   

Na początku była Chuda102. Znajome wołały chuda a 102 jakoś mi tak pasowało bo samo "chuda" bylo zawsze zajęte... A później jak poznałam chłopaka i byłam w tej fazie "bardzo zakochanej" zmieniłam na Eu_amo. Eu amo te znaczy po portugalsku "kocham Cię"... a samo Eu amo - kocham :-P i tak zostało

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: