|
|
| Autor |
Wiadomość |
Istek [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-20, 21:40
|
|
|
Dobrze, że w sąsiada nie walnął ten próg heheh |
|
|
|
 |
|
Administrator

Model Opla : Opel24.com
Zaproszone osoby: 15022
LPG: Nie
|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
 |
masterr
20 km/h

Województwo: Wielkopolskie
Imię: Hubert
Wiek: 23 Dołączył: 09 Cze 2009 Posty: 23 Skąd: Skoki/Wągrowiec
|
Wysłany: 2009-07-21, 14:00
|
|
|
Pozbieralem Na szczescie powaznie sie nie polamal,puscily tylko te zaczepy ktore lacza czesc przednia i tylnia. Nawet zadnej powazniejszej rysy nie ma hehe:-) W sasiada nie trafil ale gorzej by bylo gdyby prog wpadl pod kolesia jadacego za mna... Ale na szczescie tak sie nie stalo i jest juz na swoim miejscu |
|
|
|
 |
| |
Geppetto
Administrator

|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
 |
ewelincia
10 km/h
|
Wysłany: 2009-07-26, 19:16
|
|
|
| To ja też się pochwalę, ostatnio pokazała mi się rezerwa, ale pomyślałam że jeszcze trochę, minęłam kilka stacji, ale pomyślałam, że dłużej tam stać będę zanim się dostane i jechałam dalej. 8 kilometrów przed celem dojazdu, na autostradzie Kołbaskowo- Szczecin moja tigra się zbuntowała i nie chciała jechać dalej, okazało sie ze wcale nie jeździ na powietrze, nie pomogły prośby i płacz ani groźby, próbował pomoc za to Pan z primery na ropę. nie wiem po co się zatrzymał ;p Bardziej pomógł chłopak z czarnej tigry, ciekawe czy jest gdzieś na forum, pamiętajcie częściej tankujcie swoje tigry! |
|
|
|
 |
| |
Geppetto
Administrator

|
Adsense :
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
snq
170 km/h BSNT

Wiek: 20 Dołączył: 19 Kwi 2009 Posty: 174 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 2009-07-28, 12:53
|
|
|
| ja tez raz tak miałem ;p w mieście przed światłami odmuwiła posłuszeństwu heheh zdązylem zjechac na chodnik ;p ale w czas przyjechal kolega z paroma litrami benzny hehhh |
_________________ Braci Sie Nie Traci...
 |
|
|
|
 |
ewelincia
10 km/h
|
Wysłany: 2009-07-28, 23:55
|
|
|
Prawie double post, ale dziś był hit Zapomniałam zgasić świateł, no i po wypiciu 2 czy 3 koktaili witaminowych z kolezanka po plotkach, udałam sie do auta w celu pojechać do domu, patrze, 'no nie, znowu zapomniałam zgasić' nawet nie pomyslałam ze mogłaby coś takiego mi zrobic. Super, centrum miasta Jagiellońska w Szczecinie dosyć jeszcze szczyt, bo 18 a ona sie zbuntowała. Akurat jacyś kolesie stali to spytałam czy pomogą popchać, jeszcze jeden cwaniaczek tłumaczył kiedy sprzegło puscić jakbym nie umiała:P niestety dwa razy próbowałam odpalić nie udalo sie, no coż zjechałam podziekowałam dałam po Mentosie;P zadzwoniłam wkoncu po kolesia z kablami i udało nam sie wkońcu odpalić moja maszyne, hm.. sytuacja jak sytuacja, tylko potem kmiłam dlaczego mi sie nie udało? Nie przekręciłam kluczyka w stacyjce! fuck ya |
|
|
|
 |
m.y.s.z.k.a. [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-07-29, 01:11
|
|
|
| ewelincia napisał/a: | | no i po wypiciu 2 czy 3 koktaili witaminowych z kolezanka |
| ewelincia napisał/a: | | Nie przekręciłam kluczyka w stacyjce! |
a jesteś pewna, że to tylko witaminowe koktaile były? |
|
|
|
 |
ewelincia
10 km/h
|
Wysłany: 2009-07-29, 10:44
|
|
|
| Hehehe no tak mówili;p W cafe po godzinach na deptaku takie przepyszne są, idzcie sami sprobować, zobaczymy czy przy powrocie do domu tez bedzieie chcieli ruszyć bez przekrecenia kluczyków w stacyjce;P |
|
|
|
 |
Robertss

Województwo: Śląskie
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 23 Kwi 2009 Posty: 145 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2009-12-06, 13:25
|
|
|
Temat umarł śmiercią naturalną?
Eh, ja wczoraj jechałem 160km/h, a po drugiej stronie policja stała i zatrzymywała jadących z przeciwka.. Miałem farta, bo jakby za mną wystartowali to bym nieciekawie miał.. |
|
|
|
 |
Solo
Superbike

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Imię: Marcin
Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 319 Skąd: Włocławek
|
Wysłany: 2009-12-06, 17:50
|
|
|
To co mi się wydarzyło miało miejsce miesiąc wcześniej.
Skończył mi się przegląd techniczny. Policja zabrała mi dowód i musiałem jechać do SKP na przegląd. Na jednej stacji oddali mi pieniądze twierdząc że za niski by wjechać na rolki/szarpaki etc. Pojechałem do następnego. Kolejny diagnosta też coś po nosem szemrał że za niski i jak ja jeżdżę. Nie odzywałem się tylko przytakiwałem co by za mądrzejszym nie być. Tak sobie sprawdza hamulce, światła do czasu kiedy zagląda pod maskę. Spojrzał na mnie i zawołał, a ja podchodzę, patrzę, a tam filtr stożkowy odczepiony od rurki leży na pasku klinowym
Na szczęście nic się nie stało. Założyłem go, zapłaciłem za przegląd i pojechałem do Komunikacji Miejskiej. |
|
|
|
 |
argentina10
Kandydat 1.4 97r
Województwo: Warmińsko-mazurskie
|
Wysłany: 2009-12-07, 14:00
|
|
|
Ale miałeś Solo fuksa;) ja natomiast urwałem kiedyś na studzience kanalizacyjnej tłumik ale z braku dojścia i narzędzi postanowiłem dojechać jakoś powoli do domu (6km) wszystko szło dobrze do momentu dojechania do przejazdu kolejowego na którym pod wpływem silego walnięcia się.... zawiesiłem. Wycofałem do tyłu a za ok 4 min jechał pociąg . I do tłumika zerwanego doszedł przebity bak który się zgiął na tych torach. |
_________________ kamilo |
|
|
|
 |
|
|