Opel

Opel Forum Strona Główna Opel Home Grupy Klubowicze Forum Mapa Mapa Polski Fotoradarów Statystyki Wyszukiwarka Serwisu Szukaj Wyszukiwarka Serwisu Statystyki Rejestracja Mapa Polski Fotoradarów Zaloguj Wyloguj się z Portalu

Ogłoszenie 
Chcesz zostać Clubowiczem lub Przyjacielem TC? Zajrzyj tutaj

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
helen111 

Województwo: Mazowieckie

Wysłany: 2009-11-13, 20:10   

mnie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam :/

iluzja
[Usunięty]

Wysłany: 2009-11-14, 15:56   

helen111 napisał/a:
nie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam :/

czyżbyś nie miała centralnego?

m.y.s.z.k.a.
[Usunięty]

Wysłany: 2009-11-14, 19:17   

iluzja napisał/a:
helen111 napisał/a:
nie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam :/

czyżbyś nie miała centralnego?

niekoniecznie. U mnie jest tak, że centralkę mam podpiętą pod drzwi, a bagażnik i wlw paliwa już nie. Kluczykiem trzeba działać :/

stroona 
Moja Czarna Perła

Województwo: Śląskie
Imię: Michał

Wysłany: 2009-11-14, 20:53   

Ale można łatwo dorobić sobie taki bajer jak otwieranie bagażnika z kluczyka :)

Istek
[Usunięty]

Wysłany: 2009-11-14, 22:39   

Ja mam bagażnik tylko otwierany z kluczyka i jest eleganacko :D Nie przeszkadza mi to nic a nic :D Przynajmniej gdy stoje przy aucie albo "w" aucie, to nikt mi do bagażnika nie wejdzie ;)

stroona 
Moja Czarna Perła

Imię: Michał

Wysłany: 2009-11-14, 22:43   

Mi też nikt nie wejdzie, bo mam to rozwiązane lepiej niż w fabryce ;) Otwieram tylko pilotem, ale kiedy chcę, tak to bagażnik pozostaje zawsze zamknięty.

Robertss 

Wysłany: 2009-11-16, 00:02   

Skoro już tak zbaczamy z tematu to i ja napiszę.. Mam taki bajer jak otwieram pilotem to tylko drzwi od strony kierowcy się otwierają. Najlepsza w tym wszystkim zawsze jest mina osoby która ma ze mną jechać, otwieram pilotem, wsiadam a prawe drzwi lock i jest fail :lol:

Irvien 
90 km/h

Województwo: Dolnośląskie

Wysłany: 2009-11-16, 23:27   

A ja tam osobiście wole tak jak mam czyli centralny otwiera wszystko :D

tycjan 
Kandydat
TigraTyc

Województwo: Podkarpackie
Imię: Tycjan

Wysłany: 2009-11-17, 09:34   

Ci co im się otwierają drzwi centralką a klapa nie to mają nieoryginalną centralkę.
Sprawdźcie drugą pozycję kluczyka, bo otwarcie następuje zarówno po przekręceniu w pion jak i w poziom. Jedno otwiera się po wciśnięciu z kluczykiem, a drugie samym palcem.
To zabezpieczenie żeby nikt podczas jazdy (zatrzymania się) nie otworzył nam bagażnika, więc zazwyczaj powinno się zamek ustawić w takiej pozycji aby go otwierać kluczykiem, ale i tak zawsze robię inaczej :-D .

Dominiczka 
rusza z piskiem
Uwaga baba!

Wysłany: 2009-11-25, 09:57   

1)ten wspomniany wielokrotnie hałas w okolicach tylnich siedzen:/

2)zamkniecie bagażnika tylko i wyłacznie w momencie samoczynnego uchylenia szyby obok pasażera;|(uświadomcie mnie-czy wszystkie tigry tak maja? czy tylko ktoś się pobawił elekryką w mojej? i teraz pewność, że zamknął mi się bagażnik mam tylko w momencie gdy uprzednio uchyli się szyba obok pasażera, która równie samoczynnie zamyka sie wraz z zamknięciem bagażnika)drażni mnie to, bo trzeba czekać, a ona nie zawsze"zaskoczy" :roll:

3)mały bagażnik...mieści mi się w nim tylko duża torebka i płaskie buty do jazdy :lol:

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: