|
|
| Autor |
Wiadomość |
helen111

Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 2009-11-13, 20:10
|
|
|
mnie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam |
|
|
|
 |
iluzja [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-11-14, 15:56
|
|
|
| helen111 napisał/a: | nie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam |
czyżbyś nie miała centralnego? |
|
|
|
 |
m.y.s.z.k.a. [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-11-14, 19:17
|
|
|
| iluzja napisał/a: | | helen111 napisał/a: | nie troche denerwuje otwieranie bagażnika z kluczyka, szukałam po całym autku jakiejs dzwigienki do otwierania od środka i nic nie znalazłam |
czyżbyś nie miała centralnego? |
niekoniecznie. U mnie jest tak, że centralkę mam podpiętą pod drzwi, a bagażnik i wlw paliwa już nie. Kluczykiem trzeba działać |
|
|
|
 |
stroona
Moja Czarna Perła

Województwo: Śląskie
Imię: Michał
Pomógł: 48 razy Wiek: 27 Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 1074 Skąd: Pawłowice
|
Wysłany: 2009-11-14, 20:53
|
|
|
Ale można łatwo dorobić sobie taki bajer jak otwieranie bagażnika z kluczyka |
|
|
|
 |
Istek [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-11-14, 22:39
|
|
|
Ja mam bagażnik tylko otwierany z kluczyka i jest eleganacko Nie przeszkadza mi to nic a nic Przynajmniej gdy stoje przy aucie albo "w" aucie, to nikt mi do bagażnika nie wejdzie |
|
|
|
 |
stroona
Moja Czarna Perła

Imię: Michał
Pomógł: 48 razy Wiek: 27 Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 1074 Skąd: Pawłowice
|
Wysłany: 2009-11-14, 22:43
|
|
|
Mi też nikt nie wejdzie, bo mam to rozwiązane lepiej niż w fabryce Otwieram tylko pilotem, ale kiedy chcę, tak to bagażnik pozostaje zawsze zamknięty. |
|
|
|
 |
Robertss

Wiek: 19 Dołączył: 23 Kwi 2009 Posty: 111 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2009-11-16, 00:02
|
|
|
Skoro już tak zbaczamy z tematu to i ja napiszę.. Mam taki bajer jak otwieram pilotem to tylko drzwi od strony kierowcy się otwierają. Najlepsza w tym wszystkim zawsze jest mina osoby która ma ze mną jechać, otwieram pilotem, wsiadam a prawe drzwi lock i jest fail |
|
|
|
 |
Irvien
90 km/h

Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 2009-11-16, 23:27
|
|
|
A ja tam osobiście wole tak jak mam czyli centralny otwiera wszystko |
|
|
|
 |
tycjan
Kandydat TigraTyc

Województwo: Podkarpackie
Imię: Tycjan
Wiek: 18 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 54 Skąd: Klęczany/Rzeszów
|
Wysłany: 2009-11-17, 09:34
|
|
|
Ci co im się otwierają drzwi centralką a klapa nie to mają nieoryginalną centralkę.
Sprawdźcie drugą pozycję kluczyka, bo otwarcie następuje zarówno po przekręceniu w pion jak i w poziom. Jedno otwiera się po wciśnięciu z kluczykiem, a drugie samym palcem.
To zabezpieczenie żeby nikt podczas jazdy (zatrzymania się) nie otworzył nam bagażnika, więc zazwyczaj powinno się zamek ustawić w takiej pozycji aby go otwierać kluczykiem, ale i tak zawsze robię inaczej . |
|
|
|
 |
Dominiczka
rusza z piskiem Uwaga baba!
|
Wysłany: 2009-11-25, 09:57
|
|
|
1)ten wspomniany wielokrotnie hałas w okolicach tylnich siedzen:/
2)zamkniecie bagażnika tylko i wyłacznie w momencie samoczynnego uchylenia szyby obok pasażera;|(uświadomcie mnie-czy wszystkie tigry tak maja? czy tylko ktoś się pobawił elekryką w mojej? i teraz pewność, że zamknął mi się bagażnik mam tylko w momencie gdy uprzednio uchyli się szyba obok pasażera, która równie samoczynnie zamyka sie wraz z zamknięciem bagażnika)drażni mnie to, bo trzeba czekać, a ona nie zawsze"zaskoczy"
3)mały bagażnik...mieści mi się w nim tylko duża torebka i płaskie buty do jazdy |
|
|
|
 |
|
|